Nová reštaurácia LONU v Ozen Life Maadhoo

Ozen Life Maadho LONU beverage menu 2022 Ozen Life Maadho LONU menu 2022 Ozen Life Maadhoo INDULGENCE Plan 2022

Predstavujeme Vám nový prírastok v rodine inšpiratívnych gurmánskych reštaurácií rezortu Ozen Life Maadhoo. Reštaurácia nesie názov LONU, čo v preklade z lokálneho jazyka divehi znamená „soľ“. Jej kuchyňa sa nesie v znamení maldívskeho konceptu New Age. Táto špecializovaná reštaurácia, kde sa na tanier servíruje celé bohatstvo Indického oceánu, tvorí súčasť All Inclusive plánu INDULGENCETM  Plan.

 

LONU sa rozprestiera pozdĺž pokojnej severovýchodnej pláže ostrova Maadhoo. Jedálny lístok reštaurácie sa môže pochváliť tradičnými receptami v novom šate, ideálne na chutné popoludňajšie zahryznutie.

 

Chuť každého jedla je umocnená kreatívnym zvýraznením hlavnej ingrediencie, doplnenej čerstvými bylinkami a pôvodnými koreninami. Miestny charakter umocňujú srdečné maldivské dotyky, využívanie udržateľného hlineného riadu a ručne vyrábaných drevených tanierov.

 

Medzi vynikajúce ostrovné jedlá patria Masroshi (plnený tuniakový chlieb), Masmirus krevetový wrap a Kanamadhu Cake (mandľový koláč z morskej soli). Delikátne jedlá dopĺňa výber organických ružových vín spolu s tradičnými nápojmi, ako sú Khiru Chai, toddy a mocktaily s miestnym korením.

 

Autentický zážitok zabezpečuje šéfkuchár Abdulla Rameez. Jeho vášeň spočíva v oživovaní delikátnych bio jedál oslavujúcich domácu kuchyňu.

 

Na hostí čaká okrem gastronómie aj pútavý multisenzorický kultúrny zážitok – živé varenie a interakcie s miestnym šéfkuchárom. Možnosť vidieť maldivskú škatuľku na korenie umožňuje hosťom podrobne nielen preskúmať, ale aj porozumieť ingredienciám. Očarujúce rozprávanie oživuje bohatú históriu a kultúru súostrovia. Hostia si so sebou odnášajú farebné sarongy a koreničky spolu s nezabudnuteľným kúskom života na Maldivách.

 

Henar Gil Rios, generálny riaditeľ OZEN LIFE MAADHOO: „Naša najnovšia reštaurácia LONU je jedným z najjedinečnejších kulinárskych zážitkov na Maldivách. Od voňavých kryštálov soli zozbieraných na ostrove až po bylinky odtrhnuté z miestnej záhrady. Hostia si v plážovej reštaurácii s trblietavým tyrkysovo-modrým výhľadom na lagúnu vychutnajú ostrovné špeciality vyrobené zo 100 percent miestnych surovín.“

 

 

You don't have permission to register