Noví členovia gastro tímu hotela Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

 

Filozofiou značky Mövenpick je robiť obyčajné veci neobyčajne. Nie je tomu inak ani čo sa týka gastronómie. Hotelová sieť so švajčiarskymi koreňmi, ktorá je súčasťou svetovej značky Accor, bola založená v roku 1973, ale jej kulinárske korene siahajú až do roku 1940. Dnes už pod ňu patrí 80 hotelov v 24 krajinách sveta a považuje sa za jednu z „nejzelenších“ hotelových značiek na svete.

 

Aj hotel Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives nasleduje spomínanú filozofiu. Funguje podľa zásad udržateľného rozvoja a s rešpektom voči miestnym komunitám a prírode. Okrem toho tu pracuje skvelý personál, ktorý vie, že detaily a drobné gestá robia ten rozdiel, vďaka ktorému sa tu hostia cítia uvoľnene a príjemne. Či už ide o zdravé a obľúbené detské menu, fantastickú zmrzlinu, alebo hodinu čokolády zdarma, všade je prítomná pohostinnosť a vrúcnosť Mövenpicku.

 

V hoteli si zakladajú aj na spätnej väzbe hostí. Aj vďaka nej je ponuka reštaurácií stále lepšia a farebnejšia a menu pestrejšie.

Začiatkom mája sa predstavili noví členovia špičkového kulinárskeho tímu, konkrétne šéfkuchár Cameron Steele, ktorý pôsobí v gastronómii vyše 20 rokov a viedol reštaurácie v hoteloch zvučných mien, ako Four Seasons London, Viceroy Maldives Resort alebo Dusit Thani Maldives.

Okrem neho posilní tím aj sous chef Deden, ktorý pochádza z Indonézie a pôsobí v gastronómii 18 rokov. Tím „nováčikov“ uzatvára polka Marta, ktorá bude pôsobiť vo funkcii Food & Beverage Director.

 

 

 

 

You don't have permission to register